Pauze

UitrustenDe komende twee weken ga ik uitrusten. Het blog gaat op reces. Vakantie dus. Misschien dat er nog een enkele vakantiegroet verschijnt, maar nu gaat de ontspanning voor het schrijven. Op 8 augustus ben ik hier weer aanwezig.
Zoals bij elke onderbreking, laat ik ook nu weer wat extra leesvoer achter.

Je kunt in de reacties nog altijd de grootste, opvallendste of eigenaardigste komkommer kwijt die je in het zomernieuws tegenkomt. De verzameling begon hier op 2 juli (Een zomer zonder komkommers?)  en ruim een week later volgde het eerste gespotte komkommernieuws (Aarbeien of komkommers?).
Het is de bedoeling om eind augustus met een bloemlezing uit het komkommernieuws te komen, dus graag ook jouw bijdragen. Het zou mooi zijn als de komende twee weken de reacties hier volstromen met wat er zoals aan komkommer en kwel voorbij komt.

Gisteren plaatste ik op GeenCommentaar nog een artikel over de hulpactie voor de Hoorn van Afrika. Wie even goed leest kan uitrekenen dat we per Nederlander gemiddeld ongeveer 720 euro besteden aan vakantie in het buitenland. Als elke baby en bejaarde, elke werkende en werkloze, elke neef en nicht, elke pastoor en geitenboer, elke bobo en bimbo, kortom elk individu nu eens € 12,50 daarvan afhoudt om aan giro 555 te geven, dan kan deze hulpactie de grootste worden aller tijden.

Dat kun je natuurlijk ook doen, in plaats van dit blog lezen. Ik ga er nu tussenuit. Alle lezers een prettige tijd gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *