Privédomein in de polder

(Klik op de krantenkoppen voor het hele artikel)
Rotterdam privedomein

Rotterdammer: “Ja, kwamen ze ineens binnenvallen. Zegt er eentje: hee, wat doet dat koekje daar bij de thee? U bent vast niet alleen, hè? Hebben ze een heel pak mariakaakjes gekort op mijn uitkering!”

Hacken sociale zaken
Journalist: “Ik weet niet wat er aan de hand is. Ik had een mooi artikel op mijn pc staan over de toenemende zwaarlijvigheid van ambtenaren van de sociale dienst in Rotterdam. Die bleken bij de mensen thuis mee te snoepen. Maar op onverklaarbare wijze is mijn stuk nu verdwenen.”
Geschillencommissie

Commissielid: “Mooi maar moeilijk werk. Neem nou dat verhaal van die ambtenaar die 25 duizend mariakaakjes gehackt zou hebben. Dat wil nog niet zeggen dat die man een niet te vreten stukje van een journalist van het internet haalt, toch?”
Kraakverbod
Parlementariër: “Nu is het genoeg! We zijn het zat afgekraakt te worden door obscure webloggers die ons computersysteem kraken en onze kamerstukken van geencommentaar voorzien….”
Inbreker onder bus
De Onderbuikspreker: “Ik heb altijd al gezegd dat een sterk uitgebreid en vooral gratis openbaar vervoer de criminaliteit zal terugdringen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *