Blogpareltje van het jaar – Stemronde 2


Blogpareltje van het jaar – Stemronde 2En dan hier de mogelijkheid op uw favoriete reacteur te stemmen (zie ook stemronde 1 voor de weblogartikeltjes).
Een reacteur is een weblogbezoeker, die de moeite neemt alles te lezen èn er op te reageren. De term reaguurder is beter bekend. Echter, een van de redactieleden van Sargasso, Steeph, vond reacteur een betere term. Dat is het ook, want ze leveren toch een substantieel onderdeel van de dagelijkse webloginhoud.

Omdat er maar weinig reacteurs zijn genomineerd, delen we slechts 1 prijs uit. De reacteur die van u de meeste stemmen krijgt, ontvangt een boekenbon van € 50,- (meer over de voorwaarden, criteria en prijzen in het eerste artikel).

Awel, de vijf genomineerde reacteurs zijn: Wout (reactie nr.23 op GeenCommentaar), Mack (op RobHamilton, Philippus (reactie nr. 15 op hetkanWel), Mescaline (op Sargasso) en Yevgeny Podorkin (ook op Sargasso. (Meer informatie in deze excelsheet, met links naar de reacties). Mogen zij uw stem a.u.b.?
Stemmen op weblogartikeltjes moet u hier doen).

Update zondag 3 janauri, 12:05 uur:stemmen kan niet meer. Nu nog uitgebrachte stemmen tellen niet mee mee.

Stem op uw parelende reacteurWout op GeenCommentaarMack op RobHamiltonPhilippus op hetkanWelmescaline op SargassoYevgeny Podorkin op Sargasso

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *