Informatie vermist

ColomboNet op de dag van de Grote Onthulling, blijkt mogelijke relevante informatie zoek geraakt. Wie pogingen in het werk stelt om het speurwerk van onze nationale private-R.-eye na te trekken en nog eens op wil zoeken welke andere verdachte aanwijzingen de revue hebben gepasseerd, stuit op dit moment op onbereikbare sites.
Is heel de wereld nu bezig de zaak uit te zoeken en liggen daarom de sites plat? Of zijn er andere oorzaken?

Een eerdere uitzending van netwerk.tv leverde tot een half uur geleden slechts een error-melding op. Inmiddels lijkt de site weer toegankelijk en is er een verslag te vinden waar de mogelijke dubieuze rol van de moeder van N.H. niet nader te bestuderen.
Een link naar het Arubaanse
Amigoe, waar journalist Gielen twijfels zaait over diezelfde moeder is vooralsnog zo dood als een pier.

Wie de geruchten wil natrekken die in de comments op dit artikel opborrelen, zal diep moeten spitten en waarchijnlijk twee jaar bezig zijn om net zulke twijfelachtige informatie vinden, als onze nationale priv├ę detective.
Doet het er toe of de moeder van N.H. gelogen heeft over het karakter van haar dochter, over aankomstijden op Aruba, over het gebruik van de bankpas?
Doet het ertoe of de arubaanse justitie, de FBI en P.R. de V. bepaalde draadjes te weinig hebben onderzocht?

Welnee, de 'continuing story' is veel belangrijker dan het feitenmateriaal. Aan die soap kan ik dus nog wel wat toevoegen.
Vanavond zal de sublieme genialiteit van P.R. de V. blijken. Het hele zaakje is opgezet om ma Holloway er in te luizen. Hij confronteert haar met tegenstellingen in haar boek en in proces verbalen. Van ellende spat de plastische chirurgie, betaald van de inkomsten na de verdwijning van haar dochter, tegen het tv-scherm uit elkaar. Ze stort in en bekent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *