Een nieuw jasje!

Welkom op de vernieuwde site van ‘Peters pagina’, voorheen ‘Codes, keuzes en maakbaarheid’. In een nieuw jasje en met een nieuwe koers.

De naam is veranderd. Omdat de url altijd ‘peterspagina’ was, wordt dat nu de naam van dit weblog. En wat er te zeggen viel over codes, over keuzes en over maakbaarheid, heb ik wel gezegd.

Op zit weblog zullen voortaan wat kortere berichten verschijnen. Meestal in de vorm van een column in een frequentie van minstens één blogje per week.  Dat het wat minder wordt heeft alles te maken met mijn activiteiten op Sargasso en de organisatie van de Blogparel 2013.

Op Sargasso schrijf ik onder het pseudoniem P.J. Cokema. Ik ben geen groot voorstander van pseudoniemen, maar er zijn op het internet zoveel Peter de Jonges te vinden, dat het handiger is met dat pseudoniem te werken.

Op Sargasso verzorg ik de wekelijkse rubriek ‘Kunst op Zondag‘. Daar zit aardig wat werk in. Daarnaast zijn artikelen over binnenlands bestuur, democratie en gezondheidszorg onderwerpen die veel tijd aan onderzoek vergen. Bezoek dus ook Sargasso, want zeker de artikelen van de collega’s daar zijn zeer de moeite waard.

Ondertussen loopt de Blogparel 2013. De blogprijs voor stukjes die mensen doen lachen én aan het nadenken zetten. Volg dus ook het nieuws op de Blogparel en stuur stukjes in die naar jouw mening de Blogparel verdienen.

Uiteraard hoop ik alle lezers op deze site terug te zien en plezier te beleven aan hun reacties.

3 gedachten over “Een nieuw jasje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *