We gaan er aan!

We gaan er aan!Of het Nederlands elftal nu wint of niet, we gaan er toch aan. God houdt wel van voetbal, maar niet van Nederland. Gaf de chagrijn gisteren al blijk van zijn toorn, vandaag slaat hij definitief toe.

Het
noodweer van gisteren is de opmaat voor de vernietiging van het lage landje. En, zo liet de evangelische beweginging NPD (Nederland Pro Deo) eerder al weten, we hadden het kunnen weten. In 2006 sprak voorman Heijmen Westerveld al namens zijn opdrachtgever en waarschuwde ons dat we ons snel moesten bekeren. Hij zag in de watersnoodramp van 1995 al een priemende waarschuwing en voorspelde dat het alleen maar erger zou worden als we ons zondige leven niet de rug zouden toekeren. Hij wilde wel een lijstverbinding aangaan met de SGP om ons te redden.

En hij kreeg natuurlijk gelijk. God gaf nog een keer een waarschuwing en dreef de IJslandse aswolk over de zondige polder. Het zou
de rode kaart voor Nederland zijn.
Op 1 juni deed de NPD een persbericht uit en liet weten dat God’s toorn vandaag het ultieme hoogtepunt zal bereiken. We gaan eraan! Dat het uitgerekend vandaag zal gebeuren, is geen toeval. God heeft een voorkeur voor de 11e. Daar weten ze in Chili, New York en Seberenica alles van.

Wesley Sneijder neemt het allemaal heel serieus. Voor de WK heeft hij zich laten dopen en is vroom katholiek geworden. De verkeerde kerk natuurlijk, maar wellicht zal God hem vandaag sparen en hem een goddelijk goaltje gunnen.
En wij? Laten we hopen, nee, laten we bidden dat Oranje wint. Kunnen we nog een keer, brallen, lallen, zuipen, feesten voor we vernietigd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *